Plante binefacatoare pentru trup si suflet I Plante cultivate in regim de permacultura I Plante rare I Plante aromatice I Plante autohtone I Carti

Livrare

Livrare prin curier rapid

Expedierea coletelor se face prin intermediul următoarelor firme de curierat rapid din țară: Urgent Cargus, Sameday, GLS, Nemo, DPD. 

Coletele se livrează în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

 

Taxă transport:

Variabilă, in funcție de dimensiunile si greutatea coletului.

Transportul este gratuit la comenzi peste 250 lei.

Dacă ați optat pentru varianta de plată ramburs la primirea coletului, curierul trebuie să vă dea o chitanță care să ateste suma plătită

 

Durata livrării:

Comenzile efectuate în cursul săptămânii sunt livrate în 24 – 96 de ore de la confirmarea telefonică.

Comenzile plasate în zilele de weekend (sâmbătă, duminică) vor fi procesate în cursul zilei de luni.

 

Atenție!

Pentru localitățile cu km suplimentari livrarea poate dura până la 5 zile.

 

Termenele de livrare:

1. Termenele de livrare sunt între 24-96 de ore lucrătoare, dar uneori aceste termene pot suferi modificări din cauza anumitor condiții neprevăzute (ex. condiții meteo nefavorabile sau modul de organizare al firmelor de curierat)

2. În cazul în care vor exista întârzieri de livrare, noi vă vom anunța acest lucru în cel mai scurt timp: telefonic, prin email sau prin intermediul site-ului.

 

IMPORTANT!

Ca măsură restrictivă pentru clienții ce nu ridică produsele comandate, ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora să fie efectuată integral în avans prin transfer bancar.

 

 

Anima Plant
Logo
Creaza cont nou
Lista de cumparaturi