Plante binefacatoare pentru trup si suflet I Plante cultivate in regim de permacultura I Plante rare I Plante aromatice I Plante autohtone I Carti

Grindelia – Grindelia robusta

Grindelia mai este cunoscută sub denumirea de „gumă din plante” sau „planta de gumă”. Conţine în principal flavonoidele şi răşini. Se foloseşte partea aeriană a plantei, care are acţiune antispastică, expectorantă şi hipotensivă.

Grindelia acţionează ca miorelaxant pentru muşchii netezi. Este utilizată în tratamentul stărilor astmatice şi în bronşite. Grindelia robusta a fost recunoscută ca fiind deosebit de eficientă în tratarea cazurilor de astm, în special pentru efectele ei binefăctoare rapide.

 

Împreună cu pulberea de frunze de lemnul Domnului, grindelia acţiunează în mod eficient pentru soluţionarea rapidă a unei game largi de afecţiuni respiratorii.

 

Este utilă folosirea pulberii de grindelia în asociere cu pulberea de lemnul Domnului, salvie şi echinacea pentru îmbunătăţirea activităţii imunitare a organismului.

 

Pulberea de grindelia cu pulberea de captalan ajută la combaterea neplăcerilor provocate de tusea seacă.

 

Tratamentul cu grindelia este în special util pentru tratarea afecţiunilor respiratorii. Grindelia acţionează asupra distribuţiei cardio-pulmonare în cazul tusei uscate. Grindelia este un remediu eficient pentru bronşită.

 

Pulberea de grindelia acţionează în sens reglator asupra circulaţiei pulmonare. Este utilă în caz de tuse cu expectoraţie abundentă.

Tratamentul cu grindelia este util şi pentru pentru afecţiuni cutanate. Aplicarea pulberii de grindelia este folositoare în caz de erupţii cutanate, caracterizate de senzaţie de arsură severă şi mâncărime. Grindelia este utilă în caz de zona Zoster.

 

Tratamentul cu grindelia este deosebit de eficient în multe dintre afecţiunile capului. Este utilă în caz de dureri resimiţite în globii oculari, oftalmie şi irită.

Vezi produsele noastre:
Grindelia robusta
9,97 lei
Pret mai mic in functie de cantitate!
Anima Plant
Logo
Creaza cont nou
Lista de cumparaturi