ANIMA PLANT

producator de materii prime vegetale din plante medicinale si aromatice

plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

ANIMA PLANT - plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

SC ANIMA PLANT SRL

CUI 17430290, J40/6068/2005

Bucuresti, Ferentari nr. 72, sector 5,

0374.048.574, 07459.079.619. contact@animaplant.ro

Powered by web design: Anima Soft

OIPMA Anima Plant - producator de materii prime din plante medicinale si aromatice Anima Plant

Companie

Contact

Servicii

ANIMA PLANT - membru al Organizaţiei Naţionale a Asociaţiilor din domeniul Plantelor Medicinale şi Aromatice (OIPMA- ROMANIA)

Informaţiii: 0749-079.619. Comenzi: 0745-044.553., 0745-098.911.

Contact email: contact@animaplant.ro

E-oferta

Traista ciobanului are o serie de proprietati terapeutice remarcabile dintre care cea mai reprezentativa este aceea ca normalizeaza tensiunea arteriala.

Pulberea de traista ciobanului este vasoconstrictiva si favorizeaza coagularea sangelui. Planta este folosita pentu proprietatile sale hemostatice. Ori de cate ori apareau pierderi de sange din intestin, sange in urina sau epistaxis, traista ciobanului ajuta. Folosirea pulberii de traista ciobanului contribuie la oprirea hemoragiilor, in special a celor uterine.

Aplicata extern, pulberea de traista ciobanului ajuta la vindecarea eczemelor umede si a eruptiilor cutanate in general.

Traista ciobanului ajuta ce cei care au un intestin lenes sau care au hemoroizi. Cei care sufera de hemoroizi si care au pierderi de sange, pot sa bea zilnic cate doua cani de macerat de triasta ciobanului, iar dupa stabilizarea starii generale sa continue sa bea cate o ceasca de pe zi.

Pentru cazurile in care exista menstruatii abundente, pulberea de traista ciobanului este utila ca preventiv, cu o saptamana inainte de declansarea menstruatiei. Si in perioada de menopauza, in cazul in care brusc apar sangerari puternice, maceratul de traista ciobanului poate stabiliza situatia si poate influenta favorabil starea generala.

O proprietate remarcabila a acestei plante consta in efectul pe care il are asupra tuturor afectiunilor musculare. In acest sens se recomanda frectii cu tinctura de traista ciobanului. In cazul atrofiei musculare, se pot face zilnic frectii cu tinctura de traista ciobanului, pana la recapatarea capacitatii locomotorii.

In cazul celor care vor sa amelioreze o hernie inghinala, cate patru cesti de macerat la rece de traista ciobanului baute zilnic si combinate cu ungerea locului afectat cu tinctura de traista ciobanului pot duce la rezultate remarcabile.

Pentru tratarea problemelor pulmonare si respiratorii se poate folosi o combinatie de galbenele, coada soricelului si traista ciobanului.


Prezentarea produselor este realizată în forma simplă, clasică. Plantele sunt ambalate în materiale naturale de uz alimentar, reciclabile, uşor de utilizat, la care se adaugă un conţinut informaţional bogat. Aparenţa plăcută a produselor le conferă un caracter aparte, atrăgător mai ales prin simplitate şi culoare.

ANIMA PLANT

pulberea din plante medicinale si aromatice poate fi adminstrata direct, folosind în general o cantitate de pulbere egala cu volumul unei lingurite sau atât cât este indicat la fi ecare planta în parte

Utilizarea pulberilor

Pulberile din plante medicinale si aromatice prezinta avantajul unei utilizari mult mai simple si accesibile, deoarece plantele sub forma de pulbere nu necesita fi erbere si nici existenta unei surse de caldura

Avantajele pulberilor

Diversitatea ofertei şi adaptarea acesteia la specificul sezonului este completată de disponibilitatea personalului competent de a răspunde întrebărilor şi solicitărilor. O ofertă diverisificată de serviicii de informare este de asemenea disponibilă. Imaginile adecvate completează datele şi informaţiile solicitate.

INFORMARE

contact@animaplant.ro

TRAISTA CIOBANULUI

Traista ciobanului normalizeaza tensiunea arteriala

CATALOG

contine plante medicinale pentru ceaiuri, ce sunt bine cunoscute si frecvent utilizate in mod curent, de regula sub forma de ceaiuri alimentare

Catalog ANIMA PLANT partea 1

contine plante medicinale ce sunt bine cunoscute si care sunt folosite cu o frecventa medie in anumite situatii particulare

Catalog ANIMA PLANT partea 2

contine plante medicinale care sunt mai rar utilizate tocmai datorita specificitatii lor, precum si parti de plante de regula mai rar folosite si care provin de la plante medicinale binecunoscute

contine plante medicinale rare, care sunt de regula mai putin cunoscute si care au o serie intreaga de utilizari particulare deosebit de valoroase

Catalog ANIMA PLANT partea 3
Catalog ANIMA PLANT partea 4

contine plante medicinale rare si valoroase, unele dintre ele destul de putin cunoscute, ce prezinta utilizari specifice in anumite situatii particulare

Catalog ANIMA PLANT partea 5