ANIMA PLANT

producator de materii prime vegetale din plante medicinale si aromatice

plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

ANIMA PLANT - plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

SC ANIMA PLANT SRL

CUI 17430290, J40/6068/2005

Bucuresti, Ferentari nr. 72, sector 5,

0374.048.574, 07459.079.619. contact@animaplant.ro

Powered by web design: Anima Soft

OIPMA Anima Plant - producator de materii prime din plante medicinale si aromatice Anima Plant

Companie

Contact

Servicii

ANIMA PLANT - membru al Organizaţiei Naţionale a Asociaţiilor din domeniul Plantelor Medicinale şi Aromatice (OIPMA- ROMANIA)

Informaţiii: 0749-079.619. Comenzi: 0745-044.553., 0745-098.911.

Contact email: contact@animaplant.ro

E-oferta

PLANTE MEDICINALE

SALVIA
MENTA
Menta

Plante aromatice

Prezentarea produselor este realizată în forma simplă, clasică. Plantele sunt ambalate în materiale naturale de uz alimentar, reciclabile, uşor de utilizat, la care se adaugă un conţinut informaţional bogat. Aparenţa plăcută a produselor le conferă un caracter aparte, atrăgător mai ales prin simplitate şi culoare.

ANIMA PLANT

In fiecare luna calendaristica ANIMA PLANT pune la dispozitia celor care folosesc in mod curent plantele medicinale si aromatice autohtone unele plante adecvate sezonului, la preturi foarte mici, facandu-le astfel accesibile tuturor. Ele sunt astfel disponibile pe intreaga durata a lunii calendaristice la preturil reduse. Alaturi de plantele uzuale, care si ele sunt prezente in cadrul ofertei lunare ANIMA PLANT la preturi mici, sunt disponibile si plante medicinale si aromatice rare, cele mai multe dintre ele in stoc limitat, toate fiind oferite la preturile accesibile celor care au incredere in plantele binefacatoare cunoscute si folosite de oameni de sute si mii de ani.

Ofertele speciale de plante medicinale

IARBA SFANTULUI ION
Iarba sfantului Ion

Cervana se ramarca mai ales prin actiunea reglatoare asupra tiroidei si prin actiunile de inhibare a metabolismul iodului si de deversare a tiroxinei in tiroida, precum si prin actiunea reglatoare asupra hormonilor tireotropi, ce conduce la normalizarea activitatii glandei tiroide.

CERVANA

Cimbrul de gradina poate concura cu succes cu cele mai puternice antibiotice. Folosirea pulberii de cimbru e utila in cazuri de infectii renale si urinare.

CIMBRU

Este utilizata frecvent in medicina traditionala in preparate si remedii sedative. Are efect calmant si astfel contribuie la eliminarea durerilor de cap, a tulburarilor de somn, in calmarea crizelor nervoase si ajuta astfel la buna functionare a sistemului nervos.

GURA LUPULUI

Gura lupului
SOVARF
TALPA GASTEI
Talpa gastei

Comenzi telefonice:

Bucuresti:0747-285130

Alte localitati: 0745-044553 

Contact:

Informare: 0760-256842

contact@animaplant.ro

Traista ciobanului Talpa gastei Cimbru