ANIMA PLANT

producator de materii prime vegetale din plante medicinale si aromatice

plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

ANIMA PLANT - plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

SC ANIMA PLANT SRL

CUI 17430290, J40/6068/2005

Bucuresti, Ferentari nr. 72, sector 5,

0374.048.574, 07459.079.619. contact@animaplant.ro

Powered by web design: Anima Soft

OIPMA Anima Plant - producator de materii prime din plante medicinale si aromatice Anima Plant

Companie

Contact

Servicii

ANIMA PLANT - membru al Organizaţiei Naţionale a Asociaţiilor din domeniul Plantelor Medicinale şi Aromatice (OIPMA- ROMANIA)

Informaţiii: 0749-079.619. Comenzi: 0745-044.553., 0745-098.911.

Contact email: contact@animaplant.ro

E-oferta

  Grindelia (Grindelia robusta, familia Compositae) mai este cunoscută sub denumirea de „gumă din plante” sau „planta de gumă”. Conţine în principal flavonoidele şi răşini. Se foloseşte partea aeriană a plantei, care are acţiune antispastică, expectorantă şi hipotensivă.
 Grindelia acţionează ca miorelaxant pentru muşchii netezi. Este utilizată în tratamentul stărilor astmatice şi în bronşite. Grindelia robusta a fost recunoscută ca fiind deosebit de eficientă în tratarea cazurilor de astm, în special pentru efectele ei binefăctoare rapide.

Prezentarea produselor este realizată în forma simplă, clasică. Plantele sunt ambalate în materiale naturale de uz alimentar, reciclabile, uşor de utilizat, la care se adaugă un conţinut informaţional bogat. Aparenţa plăcută a produselor le conferă un caracter aparte, atrăgător mai ales prin simplitate şi culoare.

ANIMA PLANT

pulberea din plante medicinale si aromatice poate fi adminstrata direct, folosind în general o cantitate de pulbere egala cu volumul unei lingurite sau atât cât este indicat la fi ecare planta în parte

Utilizarea pulberilor

Pulberile din plante medicinale si aromatice prezinta avantajul unei utilizari mult mai simple si accesibile, deoarece plantele sub forma de pulbere nu necesita fi erbere si nici existenta unei surse de caldura

Avantajele pulberilor

Diversitatea ofertei şi adaptarea acesteia la specificul sezonului este completată de disponibilitatea personalului competent de a răspunde întrebărilor şi solicitărilor. O ofertă diverisificată de serviicii de informare este de asemenea disponibilă. Imaginile adecvate completează datele şi informaţiile solicitate.

INFORMARE

contact@animaplant.ro

GRINDELIA

Grindelia are efecte benefice remarcabile în cazurile de bronşită şi astm

CATALOG

contine plante medicinale pentru ceaiuri, ce sunt bine cunoscute si frecvent utilizate in mod curent, de regula sub forma de ceaiuri alimentare

Catalog ANIMA PLANT partea 1

contine plante medicinale ce sunt bine cunoscute si care sunt folosite cu o frecventa medie in anumite situatii particulare

Catalog ANIMA PLANT partea 2

contine plante medicinale care sunt mai rar utilizate tocmai datorita specificitatii lor, precum si parti de plante de regula mai rar folosite si care provin de la plante medicinale binecunoscute

contine plante medicinale rare, care sunt de regula mai putin cunoscute si care au o serie intreaga de utilizari particulare deosebit de valoroase

Catalog ANIMA PLANT partea 3
Catalog ANIMA PLANT partea 4

contine plante medicinale rare si valoroase, unele dintre ele destul de putin cunoscute, ce prezinta utilizari specifice in anumite situatii particulare

Catalog ANIMA PLANT partea 5
PatlaginaLemnul DomnuluiLipicioasaIarba Sfantului Ion

Lemnul Domnului

Patlagina

Lipicioasa

Iarba Sfantului Ion

Lemnul Domnului

LEMNUL DOMNULUI

Împreună cu pulberea de frunze de lemnul Domnului, grindelia acţiunează în mod eficient pentru soluţionarea rapidă a unei game largi de afecţiuni respiratorii.

Este utilă folosirea pulberii de grindelia în asociere cu pulberea de lemnul Domnului, salvie şi echinacea pentru îmbunătăţirea activităţii imunitare a organismului.

Pulberea de grindelia cu pulberea de captalan ajută la combaterea neplăcerilor provocate de tusea seacă.

Lipicioasa

Grindelia

COMANDA

Tratamentul cu grindelia este în special util pentru tratarea afecţiunilor respiratorii. Grindelia acţionează asupra distribuţiei cardio-pulmonare în cazul tusei uscate. Grindelia este un remediu eficient pentru bronşită.


Pulberea de grindelia acţionează în sens reglator asupra circulaţiei pulmonare. Este utilă în caz de tuse cu expectoraţie abundentă.

         Tratamentul cu grindelia este util şi pentru pentru afecţiuni cutanate. Aplicarea pulberii de grindelia este folositoare în caz de erupţii cutanate, caracterizate de senzaţie de arsură severă şi mâncărime. Grindelia este utilă în caz de zona Zoster.


Tratamentul cu grindelia este deosebit de eficient în multe dintre afecţiunile capului.  Este utilă în caz de dureri resimiţite în globii oculari, oftalmie şi irită.

CAPTALAN

ECHINACEA

SALVIA

Coada soricelului

COADA SORICELULUI