Contact: 0374.048.574, 0745.044.553.

contact@animaplant.ro

plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

Afaceri Anima Plant SRL

ANIMA PLANT - plante binefăcătoare pentru trup şi suflet

Plante medicinale selectionate maruntite pentru ceaiuri, ambalate la 50 grame

Oferta plante medicinale

Informatii si comenzi:

Telefon pentru Bucuresti: 0747-285130

Telefon pentru alte localitati: 0745-044553 

Contact email: contact@animaplant.ro

Cautare

COMENZI ON-LINE

Servicii

Contact

Companie

Powered by © Anima Soft

Lipicioasă

Galium aparine

partea aeriană


Lipicioasa intensifică circulaţia la nivelul sistemului limfatic, elimină stazele şi congestiile de la acest nivel. Prin acest mecanism se amorsează procese intense de mobilizare şi extragere a toxinelor şi micro-organismelor dăunătoare din organism (bacterii, fungi dăunători etc.), care sunt apoi eliminate prin urină, datorită intensificării diurezei.


Datorită acestor acţiuni, planta este un remediu valoros în tratarea limfadenitei, a diferitelor infecţii, a bolilor de piele şi de asemenea, în uz curent, pentru menţinerea unui tonus general optim, bazat pe o bună curăţare internă a organismului.


Lipicioasa poate de asemenea să reprezinte un bun adjuvant în tratarea cancerului, prin ajutorul dat organismului de a elimina cantitatea mare de toxine ce este generată atât de starea patologică a organismului, precum şi de tratamentul medical chimio-terapeutic care se administrează.


Planta se administrează în cantitate de 1-1,5 grame de pudră fină, de 4 ori pe zi, sublingual, preferabil cu jumătate de oră înainte de masă. Poate fi consumată şi sub formă de macerat la rece, preparat din 2 linguriţe de pudră fină de plantă la o jumătate de litru de apă.

Prezentarea produselor este realizată în forma simplă, clasică. Plantele sunt ambalate în materiale naturale de uz alimentar, reciclabile, uşor de utilizat, la care se adaugă un conţinut informaţional bogat. Aparenţa plăcută a produselor le conferă un caracter aparte, atrăgător mai ales prin simplitate şi culoare.

ANIMA PLANT

pulberea din plante medicinale si aromatice poate fi adminstrata direct, folosind în general o cantitate de pulbere egala cu volumul unei lingurite sau atât cât este indicat la fi ecare planta în parte

Utilizarea pulberilor

Pulberile din plante medicinale si aromatice prezinta avantajul unei utilizari mult mai simple si accesibile, deoarece plantele sub forma de pulbere nu necesita fi erbere si nici existenta unei surse de caldura

Avantajele pulberilor

Diversitatea ofertei şi adaptarea acesteia la specificul sezonului este completată de disponibilitatea personalului competent de a răspunde întrebărilor şi solicitărilor. O ofertă diverisificată de serviicii de informare este de asemenea disponibilă. Imaginile adecvate completează datele şi informaţiile solicitate.

INFORMARE

LIPICIOASA

doresc sa primesc in mod GRATUIT  prin email newsletter-ul ANIMA PLANT ce contine informatii de actualitate despre plantele medicinale si aromatice

Mail: contact@animaplant.ro?cc=contact@animasoft.ro&subject=abonare newsletter&body=Doresc sa primesc in mod GRATUIT periodic newsletter-ul ANIMA PLANT pe adresa de email urmatoare: (se va completa)